Sesiunea de comunicări științifice a elevilor - Constanța

Elevii Școlii Militare de Maiștri Militari și Subofițeri pentru Comunicații, Tehnologia Informației și Apărare Cibernetică au participat în perioada 06 – 08 noiembrie 2019, la cea de-a IX-a ediție a Sesiunii de comunicări științifice a elevilor, organizată de Școala Militară de Maiștri Militari a Forțelor Navale „Amiral Ion Murgescu“ din Constanța.
Am fost onorați să participăm în premieră la această activitate pluridisciplinară alături de instructorii militari, cadrele didactice și elevii mai multor instituţii de învăţământ preuniversitar, militar şi civil, respectiv Şcoala Militară de Maiştri Militari a Forţelor Navale, Şcoala Militară de Maiştri Militari şi Subofiţeri a Forţelor Aeriene, Şcoala Militară de Maiştri Militari şi Subofiţeri a Forţelor Terestre, Colegiul Naţional Militar „Al. I. Cuza“, Colegiul Tehnic Energetic, Colegiul Tehnic de Electronică şi Telecomunicaţii, Liceul Tehnologic „Dragomir Hurmuzescu“ Medgidia.
Elevii au pregătit și susținut un număr de 9 lucrări reprezentative pentru specificul instituției noastre care au fost încadrate pe următoarele secțiuni: Electronică, informatică şi navigaţie; Limbi străine şi Ştiinţe socio-umane.
Ne mândrim cu rezultatele deosebite pe care elevii școlii noastre le-au obținut, fiind felicitați și premiați, astăzi 08 noiembrie, în cadrul festivității de înmânare a diplomelor. S-au acordat Premiul I și II la secțiunile Electronică, informatică şi navigaţie, respectiv Limbi străine. Totodată, s-au obținut Premiile I, II, III la Ştiinţe socio-umane.
Dorim să mulțumim organizatorilor pentru modalitatea profesionistă, impecabilă în care a fost organizată activitatea și nu în ultimul rând pentru surpriza pregătită concretizată prin vizita la bordul fregatei „Regina Maria“și a Bricului „Mircea“. Acest moment a reprezentat un adevărat moment de destindere pentru toți participanții.
Avem convingerea că în viitor vom colabora la nivel instituțional într-un mod la fel de eficient și că aceste activități dedicate elevilor vor dăinui în timp.