×

Eroare

[SIGPLUS_EXCEPTION_CREATE] Insufficient file system permissions to create the file or folder root/cache/thumb.

Heraldica

Cartea deschisă reprezintă  învăţământul. Simbolizează misiunea de bază a Școlii Militare de Maiștri Militari și Subofițeri pentru Comunicaţii, Tehnologia Informației și Apărare Cibernetică, cea de formare a specialiştilor din domeniile comunicaţii, tehnologia informației și apărare cibernetică din armata României, cu temeinice fundamente teoretice şi practice, hotărâţi să facă faţă evoluţiilor spectaculoase din domeniile lor de activitate.
Antena satelitară reprezintă simbolul comunicațiilor moderne.
Lacătul închis împrejmuit de un cerc negru închis – simbol al apărării cibernetice, iar punctele negre conectate cu primul element reprezintă rețelele de comunicații și informatice, prin care sunt transmise în siguranță informațiile.
Terminalul digital – simbol al tehnicii digitalizate
Harta României cu pânza de paianjen – reprezintă rețeaua națională de comunicații, capabilitatea de a filtra, gestiona și transmite informații digitalizate, radio sau combinate, la un nivel ce tinde spre perfecțiunea unei pânze de paianjen.

{gallery rows=2 cols=4 preview_width=270 preview_height=180 thumb_width=270 thumb_height=180 preview_border_style=outset preview_border_width=2 preview_border_color="#0345bf" preview_padding=3}heraldica{/gallery}