Politica cookies

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență plăcută de navigare!

ACTIVITĂȚI

20 Februarie 2020 - Ziua Școlii Militare de Maiștri Militari și Subofițeri pentru Comunicații Tehnologia Informației și Apărare Cibernetică


Precum simbolul elegant al școlii, cireșul japonez care înflorește timid la început de primăvară, dar impresionează prin faptul că poate ajunge la o înălțime de peste 15 metri, școala noastră a început să prindă rădăcini. În scurt timp am avut multe realizări profesionale.
Cu ocazia împlinirii a doi ani de la deschiderea porților sale ca instituție de învățământ postliceal, conducerea școlii urează un călduros ,,La mulți ani!'' și multă putere de muncă în continuare personalului didactic și militar, elevilor și tuturor colaboratorilor săi!


 

22 ianuarie 2021 - Simpozion ”Mica Unire -1859. Oameni și fapte"

Deși ne aflăm în contextul limitării interacțiunii sociale și a menținerii măsurilor de combatere a răspândirii virusului SARS-CoV- 2, educația militară este desăvârșită la nivel de performanță prin conștientizarea importanței evenimentelor cheie ale istoriei naționale.
Astăzi, 22 ianuarie 2021, Școala Militară de Maiștri Militari și Subofițeri pentru Comunicații, Tehnologia Informației și Apărare Cibernetică, Sibiu a fost gazda simpozionului online dedicat Unirii Moldovei cu Țara Românească intitulat ,, Mica Unire -1859. Oameni și fapte".
Sub coordonarea domnului profesor doctor Ion Ciobanu, cadrele militare și civile, elevii școlii au asistat la prezentarea pe platforma Teams a unor aspecte marcante referitoare atât la etapele realizării Unirii Principatelor cât și a personalității și a rolului istoric al domnitorului Alexandru Ioan Cuza.
Elevele din anul I, Cosmina-Iulia Meleian, Cristina - Mariana Voicescu, Ioana Marc, au aplicat cunoștințele dobândite în cadrul cercului de ,,Istorie și Tradiții Militare", desfășurat ca parte integrantă a pregătirii curriculare, captivând atenția auditoriului prin elocvența și semnificația aspectelor prezentate.


 
 
 
 

23 octombrie 2020 - Depunere Jurământ Militar

Elevii Școlii Militare de Maiștri Militari și Subofițeri pentru Comunicații, Tehnologia Informației și Apărare Cibernetică au depus azi, 23 octombrie 2020 Jurământul Militar.
Astfel, într-o atmosferă încărcată de emoție care marchează solemnitatea momentului, în incinta instituției noastre se auzea ecoul primelor cuvinte care creează legământul față de neam si țară : "Jur credință patriei mele România!"
Acest moment unic în viață oricarui militar s-a desfășurat în condiții de respectare a măsurilor de prevenție a virusului SARS-CoV-2, iar gândurile elevilor se îndreaptă spre cei de acasă care nu au putut asista la ceremonie, dar care sunt mândri de alegerea lor.
Activitatea a avut loc în prezența domnului general de brigadă Gică Gheban, locțiitorul comandantului Comandamentului Comunicațiilor și Informaticii.
Le urăm succes în cariera militară!


 
 
 

31 Iulie 2020 - Ceremonie absolvire

Ceremonia de absolvire a promoției, „General Ioan Emanoil Florescu” de maștri militari și subofițeri. Activitatea a avut loc în prezența domnului general de brigadă Gică Gheban, locțiitorul comandantului Comandamentului Comunicațiilor și Informaticii.
Mult succes în cariera aleasă!