Politica cookies

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență plăcută de navigare!

ACTIVITĂȚI

06 iulie 2021 - Activitate umanitară

Astăzi, 6 iulie, elevii Școlii Militare de Maiștri Militari și Subofițeri pentru Comunicații, Tehnologia Informației și Apărare Cibernetică, împreună cu profesorul Constantin Bădescu, director executiv al Asociației creștin-ortodoxe ACORD Sibiu și preotul Tiberius Kiss au vizitat seniorii de la Căminul de Bătrâni din Sibiu, unde au oferit pachete cu alimente. Apoi au făcut o vizită lui Andrei (10 ani). Acestuia i-a fost dăruit un telefon mobil, precum și alte cadouri. Andrei este un băiat cu un talent muzical deosebit. Următoarea oprire a fost la Ocna Sibiului la o familie cu 4 copii orfani cărora surprizele aduse au adus zâmbete și bucurii. Ultima destinație a fost la adăpostul de noapte din Sibiu unde au fost donate produse de igienă personală.
Produsele oferite au fost achiziționate de elevii Școlii Militare cu bonurile obținute de către aceștia în urma desfășurării campaniei de donare de sânge.
Dăruind vei dobândi!


 
 

 

01 iulie 2021 - Exercițiu comun în domeniul apărării împotriva incendiilor

Astăzi, 1 iulie, personalul Școlii de Instruire pentru Comunicații, Tehnologia Informației și Apărare Cibernetică și al Școlii Militare de Maiștri Militari și Subofițeri pentru Comunicații Tehnologia Informației și Apărare Cibernetică a desfășurat un exercițiu comun în domeniul apărării împotriva incendiilor cu participarea personalului din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență ,,Cpt. Dumitru Croitoru'' cu două autospeciale de intervenție. Obiectivul exercițiului a fost antrenarea personalului pentru cunoașterea modului de acțiune la incendiu și de aplicare a prevederilor planurilor de intervenție și evacuare.

 

 

30 iunie 2021 - Sesiune comunicări a cadrelor didactice

Astăzi, 30 iunie, Școala Militară de Maiștri Militari și Subofițeri pentru Comunicații, Tehnologia Informației și Apărare Cibernetică a fost gazda primei ediții a sesiunii de comunicări a cadrelor didactice intitulată ,, Modalități de optimizare a învățământului preuniversitar în contextul desfășurării acestuia în sistem online".
Această întrunire a fost un moment de reflecție și schimb de idei și bune practici asupra provocărilor psihopedagogice și metodice generate de derularea procesului de învățământ pe perioada pandemiei.
S-a evidențiat importanța utilizării eficiente a resurselor hardware și software și adaptării documentelor de management curricular la nevoile tehnologice și de instruire actuale. De asemenea, s-a subliniat importanța implicațiilor psihologice generate de pandemie și impactul acestora asupra cadrelor didactice și elevilor.
Mulțumim pentru participare și aportul deosebit la buna derulare a sesiunii de comunicări, pentru calitatea excelentă a lucrărilor, conducerii și cadrelor didactice de la Școala Militară de Maiștri Militari a Forțelor Navale ,,Amiral Ion Murgescu, Constanța, Școala Militară de Maiștri Militari și Subofițeri a Forțelor Aeriene ,,Traian Vuia", Boboc și Școala Militară de Maiștri Militari și Subofițeri a Forțelor Terestre ,,Basarab I", Pitești.


 

 

26 iunie 2021 - Ziua Drapelului Naţional

Ziua Drapelului Naţional este marcată în fiecare an, la 26 iunie, fiind instituită prin Legea 96/1998. Cu acest prilej, reprezentanți ai Școlii Militare de Maiștri Militari și Subofițeri pentru Comunicații, Tehnologia Informației și Apărare Cibernetică însoțiți de elevi militari au participat la ceremonia solemnă de arborare a Drapelului României.